لذت آشپزی با تیم مالزر

مجموعه ای استثنایی و منحصر بفرد

آموزش پخت 5 نوع از جدیدترین و لذیذترین غذاها و دسرها بصورت کامل و فارسی

تیم مالزر کیست؟
«تیم مالزر» در 22 ژانویه سال 1971 در المشورن آلمان چشم به جهان گشود.او از كودكی دست به ابتكارات زیادی با میوه‌ها و سبزیجات می‌زد . در مدرسه برای دوستانش با مواد ساده غذایی، ساندویچ ، اسنك و عصرانه درست می‌كرد . در خانه انواع میوه‌ها را مخلوط كرده و دسرهای خوشمزه تهیه می‌كرد . كم‌كم متوجه شد به كار آشپزی علاقه زیادی دارد و می‌تواند با كمی تفكر و اندیشه، غذاهای بسیار ساده و خوشمزه تهیه كند . در دوران نوجوانی به چند كلاس آشپزی رفت و به آموزش آشپزی پرداخت .
در اوقات فراغتش دست به قلم می‌شد و غذاهای ابتكاری خود را برروی كاغذ می‌نوشت. البته در ابتدا جهت تفریح و گذراندن وقت دست به آشپزی می‌زد، اما با ورود به حیطه این دنیای عظیم خود را عضوی از این جامعه بزرگ دانست . بعد از یادگیری مبانی و نكات ریز آشپزی به فكر خرید یك رستوران افتاد . او می‌خواست تبحرش را به صورت عملی به همگان نشان دهد و استعداد بالقوه خود را به بالفعل تبدیل كند . تیم مالزر به هامبورگ ، محل غذاهای متنوع آشپزهای آلمانی آمد تا هم تجربه كسب نماید و هم رستورانی كوچك دایر كند . بالاخره توانست به آرزویش دست یابد و رستوران كوچكی با نام «خانه سفید» در مركز هامبورگ برپا كند و به همراه دوستش «جان لافر» به سر و سامان دادن این رستوران بر آمد . او كارش را از پله اول آغاز كرد و با مهارت و استعدادی كه داشت، توانست غذاهای متنوع و منحصر به فردی را ارائه دهد ، تا سبب جلب رضایت مردم شود . توریست‌ها كه از دیگر كشورهای اروپایی و شهرهای آلمان به هامبورگ می‌آمدند با خوردن یك‌بار غذا در رستوران خانه سفید، مشتری پر و پا قرص تیم مالزر می‌شدند . او كم‌كم در میان مردم هامبورگ نیز معروف شد و روز به روز به مشتریان وی افزوده شد.
تیم مالزر از ابتدا همیشه دوست داشت روش نوینی از خود ابداع كند كه كارش با دیگر آشپزهای آلمانی متفاوت باشد. لذا رستورانش را به نحوی تعبیه كرد كه مشتریان نظاره‌گر كار وی به هنگام تهیه غذا بودند. او در برابر چشمان مشتریان با حركات سریع دست به تهیه غذای درخواستی آنان می‌پرداخت و همه مشتریان همچون فیلم سینمایی به تماشای او می‌نشستند.مشتریانش روز به روز زیادتر می‌شدند و شهرت وی نیز زبانزد خاص و عام شده بود. به طوری كه تلویزیون محلی هامبورگ از وی دعوت به همكاری كرد، تا در برابر دوربین به تعلیم آشپزی به بینندگان بپردازد. این جوان با ذوق و سلیقه در برابر دوربین همچون یك هنرپیشه ماهر عمل كرد و به آموزش آشپزی پرداخت.

او با مهارتی خاص و زبانی ساده و مردم‌پسند نحوه تهیه غذاها را توضیح می‌داد و در نهایت در مدتی كوتاه غذایی دلپذیر و مورد علاقه مردم تهیه می‌كرد.تیم مالزر، سعی می‌كرد در غذاهای ابتكاری خود مواد غذایی مفید و مغذی و قابل دسترس برای مردم به كار برد و ساده و بی‌ریا عمل كند. همین مسئله سبب شد، در دل مردم جا باز نماید و طرفداران زیادی پیدا كند.باید افزود كه در آلمان كه سرآشپزهای معروف و متبحر همچون <جیمی اولیور> حرف اول را می‌زنند، این پسر جوان توانست گوی سبقت را از همه برباید و شهرت سرآشپزی را از آن خود كند.
اهمیت كاری او تنها در كیفیت غذاهایش نبود. او در مدت پنج الی هشت دقیقه غذای كامل و خوشمزه به مردم یاد می‌داد و در اسرع وقت و با صرفه‌جویی در زمان، غذایی مفید و مورد علاقه ارائه می‌كرد. زیرا او معتقد بود كه مردم برای تهیه غذا وقت كافی ندارند، لذا باید غذاهای سریع و ساده در میان همگان رواج داد.
بالاخره توانست پله‌های ترقی را طی كند و مجری آشپزی Vox News شود و به شهرت جهانی برسد.
چندی پیش در مسابقه آشپزی در هتل معروف <ریتز> در لندن شركت كرد و در میان چند آشپز مشهور جهان مقام اول را به دست آورد. همچنین رستوران وی در هامبورگ از سوی مردم و توریست‌ها بهترین نمره را گرفته و روز به روز به مشتریانش افزوده می‌شود.
در سال 2002 به عنوان بهترین مجری آشپزی شناخته شد و برنده دوربین طلایی از سوی برنامه تلویزیون آلمان شد.
تیم مالزر با چنین برجستگی‌هایی توانست در شبكه Vox برنامه روزانه داشته باشد و هم اكنون به همراه نامزد و دستیارش <نینا> به آموزش آشپزی در این شبكه می‌پردازد.دستورات آشپزی او به چند زبان ترجمه شده و به صورت CD به فروش می‌رسد. او توانسته در بسیاری از كشورهای آسیایی و اروپایی طرفدار پیدا كند و شناخته شود.