آموزش پخت ماهی

آموزش انواع غذاهای جدید و امروزی با ماهی

آیا می دانید پزشکان مصرف مداوم ماهی هفته ای دو بار را توصیه نموده اند؟


ماهی غذایی است که همواره پزشکان مصرف مداوم آنرا توصیه نموده اند اما گاهی مسائلی مانند یکنواختی مزه و سختی آماده نمودن و مسائل دیگر (!) همواره از استفاده آن در خانواده ها جلوگیری می کند !
بوسیله این مجموعه آموزشی که به صورت  تصویری و با زبان فارسی آماده شده است، براحتی می توانید انواع غذاهای جدید با ماهی تهیه کنید و از تغذیه ی درست و سالم خود اطمینان خاطر پیدا کنید.

 



آیا خواص ماهی و امگا ۳ موجود در آن را می دانید؟

آیا می دانید ویتامین D بطور عمده تنها در کبد ماهی یافت می شود؟

خواص ماهی :

اسید چرب امگا ۳ از دیابت نوع ۱ در کودکان جلوگیری می کند.
مادران باردار با مصرف روغن ماهی از زود متولد شدن نوزاد جلوگیری می کنند.
روغن ماهی موجب افزایش متابولیسم بدن و کاهش وزن می گردد.
ماهی موجب سلامت و افزایش قدرت بینایی می گردد.
ماهی از افسردگی و پریشانی جلوگیری می کند.
گوشت ماهی دارای ویتامین های B، A و D ، کلسیم و فسفر است.
متخصصان برای بیماران قلبی، مصرف بیش از۲ بار ماهی در هفته را ضروری اعلام کرده اند.
آیا می دانید ماهی درمان کننده دردهای کمر و گردن می باشد!
 

آیا می دانید سختی پخت ماهی علت کم مصرف کردن ماهی در خانواده است.
آیا فرزندان شما از طعم یکنواخت ماهی بیزارند؟
بوسیله این مجموعه انواع غذاها را بوسیله ماهی با طعم وشکل متفاوت تهیه کنیدو سلامت خانواده خود را تضمین کنید
پس با طبخ بهتر ماهی، خانواده مان را به مصرف این ماده غذایی مفید عادت بدهیم و گامی بسیار مؤثر در حفظ سلامت خود، خانواده و جامعه مان برداریم.